Portofoliu & recomandari

Portofoliu & recomandari

Portofoliu clienti

Ramboll Denmark A/S
ProCredit Bank
Romexterra Bank
Vivalex Consult Team
Kompass Romania
Petrom Group

Recomandari de la cursantii nostri

Daniela Boari

Team Leader Documentum
Petrom Solutions

daniela.boari@petrom.com

Puteti urma cu incredere cursul Lingua Educational Centre. Este un curs placut, in care inveti cu usurinta, fara a simti c-ar fi o povara invatatul unei limbi straine.

Gabriela Mircea

Software Developer
Petrom Solutions

gabriela.mircea@petrom.com

Am lucrat cu firma Lingua Educational Centre si in scurt timp am obtinut rezultate foarte bune.
In timpul sedintei se vorbeste numai in engleza, doamna profesoara vine de fiecare data cu materiale suplimentare,
are multa rabdare si o metoda de lucru foarte eficienta.
Recomand cu caldura Lingua Educational Centre tuturor celor care vor sa invete limba engleza repede, temeinic si intr-un mod placut.

Dan Burlacu

Software Developer
Petrom Solutions

dan.burlacu@petrom.com

Seriozitatea si dorinta de a obtine rezultate bune cu studentii recomanda Lingua Educational Centre pentru invatarea limbii engleze.

Metoda folosita in cazul grupei noastre a dat rezultate foarte bune. Va recomand sa aveti incredere in cunostintele pe care profesoara le poate impartasi si de care eu si colegii mei de grupa (angajati Petrom) am beneficiat.

Florina Dorobantu

Director economic
Consiliul National al Audiovizualului

florina.dorobantu@cna.ro

Vreti sa invatati engleza? Lingua Educational Centre este primul pas pe care trebuie sa-l parcurgeti pentru a avea sansa sa cunoasteti profesori care au capacitatea sa-ti redea incredere in tine  si siguranta ca dupa banala intrebare “Do you speak English?”,  pe care de multe ori ai simtit-o ca o lovitura de traznet, sa poti raspunde in sfarsit “Yes, I do”.

Profesionalism, experienta, delicatete si seriozitate, acestea sunt cateva din calitatile pe care le-am  descoperit in Lingua Educational Centre.

Cristiana Popa

Account Manager
Kompass Romania

cristina.popa@kompass.ro

Urmez cursurile Lingua Educational Centre si pot sa va spun cu toata sinceritatea ca e prima data cand invat engleza de placere, nu numai de nevoie. Recomand tuturor celor care vor seriozitate, eficienta si un mod placut de a invata engleza, sa urmeze aceste cursuri.